states.reismee.nl

rustig dagje vandaag

heerlijk uitgeslapen.

en zijn naar hun dochter nancy gereden ong half uurtje rijden zij woont nog meer op het platteland maar heeft wel wifi dus........ ff internetten.

ze woont nog niet permanent hier ze zijn het al 7 jaar aan het opknappen elk weekend en vakanties zijn ze bezig heb ook foto's gezien hoe het eruit zag pffff maar nu is het schitterend en wat een land eromheen.

justin heeft een maatje gevonden in het spel call of duty (mark zoon van robin).

marion en kitty hebben 3 dochters en 2 zonen.

we hebben heerlijk gebbqd en mais gegeten.

het is ook heerlijk weer beetje benauwd maar geen volle zon.

morgen gaan we als het goed is naar een dierentuin en dan pakken

gr.

coby - bbq was lekker beter als de fastfoodketens alhoewel we dat niet veel hebben gedaan.

shoppen tja als je zo grote winkelcentrums heb als hier

en vooral de make up is zo goedkoop dat ik me echt in moet houden maar ben bang.......

yvonne

wat gaat eht snel he, nog twee nachtjes en dan weer in t durp ;). we hebben d eparkeerplaatsen ondertusen gemarkeerd en de twingo heeft ook een metertje er tussen gekregen ;), goed insteken dus mar! :)
mochten jullie geen internett meer hebben voor jullie vertrek wens ik jullie nu alvast een goede reis naar huis.

Groetjes nummer 7

Prissie

Ik kom een dagje kleven, want ik wil alle foto's zien!!!
Als ik niets meer lees, dan wens ik jullie nog veel plezier en een heeeeeeeeeeeele goede vlucht.
bosi en brasa

elise

Hi,
Leuk om alle zo te lezen, ben helemaal op de hoogte, maar meid .............zit er weer bijna op!
Goede reis naar huis, groetjes aan de kids en praten of mailen thuis weer verder
Lies!

coby

jeetje..pakken..wat gaat dat uiteindelijk snel!!!
maar nog ff lekker genieten daar! (en eten en shoppen)

sammie

Haaidiehaai! Nou, na al die verhalen nu dan toch bijna het einde van de reis... Geniet nog even en hele fijne terugreis!!! Knuffel, Sandra

jacq

He dat is snel gegaan he, maar genoeg foto's en film om rustig terug te kijken en na te genieten. Goede reis en hoor je snel.xxxx

Erna

Hoi Mar, wat een geweldige reis hebben jullie gemaakt.
Ben benieuwd naar de foto's. Maken gauw weer een afspraak. Goeie reis terug!