Na heerlijk geslapen te hebben en een goed ontbijt richting downtown. We zijn vandaag met de ferry naar het vrijheidsbeeld gegaan en dan sta je daar opeens zo vaak op de tv gezien en opeens sta je eronder we hebben rond gelopen en het beeld van alle kanten gefilmd en gefotografeerd. Nog een grote mok en een plastic ding voor op mijn hoofd van het vrijdheidsbeeld gekocht hahaha gewoon voor de fun daarna weer de ferry genomen naar ellis island was erg indrukwekkend veel foto's hangen er wat een drama is dat geweest rondom zijn er grote ijzeren schermen waar alle namen op staan die via ellis island zijn binnengekomen.
noordzij en van gogh kwamen niet voor volgens mij is mijn familie ook via de immigrantie vanaf new york binnengekomen want via ellis island kwamen ze tot 1923 binnen (dacht ik).
het was vandaag een bewolkte dag met af en toe een spat regen. zweterig weer. Manhattan doorgelopen bij wall street geweest alles is daar afgesloten je kan er alleen lopend langs veel beveiliging en politie.Donald trump zijn penthouse gefilmd. en de beroemde stier met de grote ballen staat ook op de foto/fim Nog in de trinity kerk geweest daarna naar china town gelopen volgens mij zit heel china daar. vreemde fruitsoorten gezien en specerijen. toen naar soho gelopen en gelukkig heeft michelle dr nikes gekocht zelfs nog een adidas jas en justin vest en een jack en ikkieeeeee nee nog niet echt iets gezien wat ik leuk vind. via greenvillage naar de metro gelopen. s avonds bij wendy's gegeten soort mc donalds nou dat was de 1ste x en de laatste x wat een eten. s middags hebben we in manhatten gekeken een wrap tussen de financiele mannetjes van wall street. zitten we daar in onze korte broek en zomerjurk de toerist uit te hangen. Ben soms net een newyorker met mijn koffie over straat want dat zie je hier heel vaak. het is nu half 10 geweest en justin en michelle liggen alweer te pitten.
gr.
yvonne bedankt voor het bellen - hij belde idd op mijn mobiel was een vreemd gesprek snapte ook niet waarom hij belde zei idd dat we op vakantie waren maar kreeg de kans niet om uit te leggen dat het geregeld was. je moet wel de witte blaadjes bewaren want daar staat precies op hoeveel / geld
ook de witte blaadjes zijn geregeld, ik kan er bijna ook van op vakantie (brielse maas met de auto plus een ijsje en patatje). Ne ehoor alles geregeld en totaal geen probleem met bouman.
Hey wat aan slaapkoppen die schatjes van je, zo vroeg naar bed, gelijk hebben ze ander shou je zulke slopende dagen niet vol.Heb bij michelle wat foto's opd er hyves gezien, zitten leuke bij. Vergeet je zelf niet vaak op de foto te gaan, anders is het ent of jij er neit bij was.
Jij hebt zelf dus nog niks gekocht, jeetje dan moeten we nog amar een keer naar amsterdam,hebben we tenminste een smoes :)
Leuk hoor dat je elke keer een stukje schrijft, volg je belevenissen graag, dus lekker volhouden!
Groetjes yvonne,leo en stefan
Ha MAr,
leuk hoor, om elke ochtend wakker te worden met een verhaal op mijn nieuwe mobiel-met-internet! :) Ik kan hem gelukkig op nachtkastmodus zetten, zodat ik niet midden in de nacht wakker word van de piepjes, maar het eerste wat ik nu dus 's morgens doe -nog vóór het aanzetten van de koffie!- is jou mail uploaden... hahaha. Grappig dat jullie zo vroeg op bed liggen, of nou ja... voor jou niet zo vreemd natuurlijk :) Heerlijk he, om zo met een beker koffie op straat te lopen en jezelf one-of-the-guys te wanen! Wel voor jezelf ook leuke dingen kopen hoor! Ik ga eens even opzoeken wat er gebeurt is op Ellis island, want ik heb geen idee. Zo leer ik ook nog van jou tripje, is dat leuk of wat?! Nou meis, veel plezier nog verder, geniet enorm en ik zie de foto's graag als je terug bent. Dikke kus! Sandra
Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.
Er zijn nog geen fotoseries.
Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.