minneapolis - washington
sorry voor mijn trouwe fans geen bericht deze morgen gehad
er was ook niet zoveel te vertellen we zijn om kwart voor 12 uit duluth vertrokken na heerlijk 4 pancakes te hebben gegeten jammie jammieeeeee we waren in hotel minneapolis rond half 4 koffers in de kamer gezet en naar de mall of america waar we ook zijn geweest toen we aankwamen heerlijke soort van chinees met loempia's gegeten.
hier hebben ze een h&m waar ze dat scanding van mijn vestje af hebben gedaan dat waren die nyers nl vergeten sjanna probleem dus opgelost.
toen terug in het hotel en michelle en ik zijn de bar ingegaan !!!! jammer voor mies geen alcohol ik heb een glas wijn genomen van usd 7/euro 5,60!!! had natuurlijk ook een groot glas bier kunnen nemen van een liter maar dat vind ik niet echt vrouwelijk............
we hebben niet zo goed geslapen misschien de wijn en de late koffie ook de kinderen hebben niet zo goed geslapen. michelle heeft nog steeds last van haar verkoudheid en zit aardig te sniffen.
we gaan zo ontbijten om 0700 uur en vertrekken rond kwart voor 8 naar het vliegveld hier vlakbij voor onze vlucht van 10.15 naar washington dc.
morgen natuurlijk weer een verhaal op jullie mail
groetjes
Nou, hier 1 van je trouwe lezeressen (hihi). Fijn om weer een berichtje te vernemen van jullie. Vervelend dat je wee rnaar die Mall fo America toe moest zeg......
Haha, ja Mies mag wel autorijden op haar leeftijd, maar een neutje drinken zit er niet in. Oh ja, pistool, mag ze dan wel gebruiken??? Rare Amerikanen wat dat betreft. Hoop dat jullie een goede vlucht hebben en ik zie morgenochtend wel weer hoe alles is.
Hasta manana wereldreizigers.
xxxxx
na al die verhalen...begrijp ik het dan goed, dat jullie niet veel anders doen dan shoppen en eten?
zo thirsty travellers! Inderdaad, wat Coby zegt: shoppen en eten...maar ja dat is genoeg in de vakantie toch? Sightseeing genoeg in NY volgens mij. Washington DC is ook weer spannend. Ik vind altijd als je rondtrekt in de vakantie, dat het allemaal veel langer duurt. Je hebt dan het gevoel maanden weg te zijn omdat je zoveel indrukken opdoet! We wachten vol spanning de DC verhalen af! Saludos!
Je verhaal is om jaloers op te worden hoor, shoppen eten en aan de bar hangen......grapje. Geniet nog maar lekker van Washinton, volgens mij is daar genoeg te zien, veel plezier nog en tot schrijfs...