states.reismee.nl

bedankt iedereen!

wat ik nog vergat bedankt voor jullie reacties op mijn verhaaltjes

erg leuk dat jullie meeleven met ons.

het is een reis geweest waar ik heel lang naar uit heb gekeken om dit met mijn kinderen te gaan doen. kunnen ze later altijd zeggen weet je nog toen ma 50 werd en wij geslaagd waren voor stc-bahurium gingen we naar amerika.

we hebben nu al dik 700 foto´s en haast 3 uur film dus yvonne blijf je slapen hahahah

pris / brasa voor yael en nayah terug van mies maar natuurlijk ook van jus en mij.

jac. volgend jaar weer de toeristenmarkt hoor toch wel gemist ff lekker neuten en gek doen en blauw naar bed hahahaha

simone ik heb genoeg hier gelopen dus loop je eruit als ik weer terugkom maar het kletsen heb ik gemist hoor. ben gewoon stijf als ik wakker wordt moet gewoon in actie komen.

yvonne / geniet nog maar ff van je parkeerplaats want onze laatste dagen zijn ingegaan.

groetjes ben bang dat er niet veel berichtjes meer zullen volgen vanaf het platteland

yvonne

dat met die foto's komt wel goed, maken we maar eens een zondaagse activiteit van en een heel mooi boek!niet alles alvast van je kaartje halen he, is erg lastig sorteren dan met datums!

Oja wat parkeerplaats betreft, raken er heir net aan gewend, komen aanrijden en hoeven geeneens in te steken want er is ALTIJD plek zonder blauwe auto's

Hoe gaat het met justin???mist ie zijn meisje heel erg of geniet hij zoveeld at hij weinig tijd heeft om aan andere dingen te denke?

Elwin & Marije

Er is hier werkelijk een zee aan parkeerruimte :) haha...
Helemaal geweldig toch dat jullie dit doen. Hij zal zijn vriendin vast heel erg missen, maar des te leuker om haar straks weer te zien toch!?
Ik krijg er helemaal de reiskriebels van zoveel hebben jullie gedaan en gezien. Wie weet als wij 50 zijn....kunnen we alvast gaan sparen! Groetjes van de buren van nr. 3