washington dc 14 augustus
richting grand station gereden en onze auto gratis ! geparkeerd. met de trolley richting nasa museum erg interessant ook deze is gratis (daar houden wij hollanders van) ontbeten in een klein restaurantje - richting het witte huis eerst de voorkant maar wat wij dus op het nieuws zien is de achterkant met de fontein. t shirts gekocht met i love washington dc en met de trolley naar onze parkeerplaats.
auto genomen en richting pentagon ook daar is een memorial voor de 184 slachtoffers een soort vleugels van een vliegtuig in een park daarna naar arlington waar de kennedy's begraven liggen met de eeuwige vlam.
toen naar roosevelt memorial groot standbeeld van roosevelt met waterbassin erom
het was warm zweetweer vandaag en weer een dag gevuld inmiddels was het 5 uur en hadden we het helemaal gehad - 3 uur rijden naar huis en klein beetje gegeten en slapen wat waren wij moe.
gr
Hartstikke moe dat oude vlees, maar ontzettend veel gezien weer en genoten!!!
Het klinkt egt allemaal helemaal te gek. Is het niet gewoon balen dat jullie bijna weer naar huis moeten (behalve voor Jus dan, die heeft andere prioriteiten, hihi). Brasaaaaaaaaaaaaaaa