voorbereiding reis amerika
Hallo allemaal,
Ben zo brutaal geweest om jullie aan te melden op mijn reismee site voor onze reis naar amerika. Mochten jullie geen interesse hebben kan je deze altijd afmelden.
Stand op dit moment
Paspoorten waren verlopen dus nieuwe aangeschafd alleen michelle moet nog voor dr paspoort want zij had een id.
Reisverzekering/annuleringsverzekering ook geregeld helaas valt amerika in de risico groep dus een duurdere verzekering af moeten sluiten.
We vliegen vanaf brussel op 26 juli met jet airlines naar new york jfk - vertrek om 09.30 uur.
en zijn daar rond 12 uur.
op 3 aug vliegen we van new york la guardia naar minneapolis daar worden we opgehaald door henry en nancy en op 11 aug weer terug naar newark en waar we worden opgehaald door marion en kitty (beide heren zijn neven van mijn vader) en op 18 aug vliegen we weer terug.
taxi geregeld om ons naar en van het hotel - hotel astor on the park te brengen ligt boven in new york tegen central park aan.
heb ook een 3 dagen ticket besteld - embassy state building, open tour met de bus, nachttour ook met een bus, en 2 rondvaarten 1 om het vrijheidsbeeld heen en de andere skyline en nog een museum over de history van amerika ben alleen bang dat ik daar justin en michelle niet voor te poren krijg.
volgens mijn hyves site nog 100.000 min. we hebben er erg veel zin en kunnen eigenlijk niet wachten.
vooral het shopgehalte van michelle is erg hoog
nu de dollar nog anders wordt het weinig shoppen
groetjes wordt vervolgd
Leuk om met jullie 'mee te reizen'! We wensen jullie een geweldige tijd in Amerika. Het zal een ervaring worden waar jullie nog lang aan terug kunnen denken!
En vliegen met "Jet Airlines" klinkt ook leuk!
Groetjes Jet