states.reismee.nl

wat een gekke week heb een nieuwe baan!!!!!! en dat in de laatste werkweek

Hallo allemaal,

Op de valreep deze week een nieuwe baan.

Sommige van ons wisten wel dat ik het niet meer naar mijn zin had bij Majestic. Het was een dood spoor................... en kwam hier niet echt verder ook nadat er per 1 januari beslissingen waren genomen waar ik het totaal niet mee eens was. Heb denk ik 10 gerichte sollicitatie mails gestuurd en ong. 20 open sollicitaties niet veel dus.

1 1/2 week geleden ben ik bij dit bedrijf op gesprek geweest en kwamen er niet uit qua salaris dus ik dacht dat wordt niets. Ze vertelde me wel in het gesprek dat er interne wijzigingen gaan komen waar ik misschien beter in zou passen.

Word ik afgelopen maandag gebeld of ik nog interesse had!! Natuurlijk wat heb je te bieden (zei ik stoer!!). salaris bruto euro 400,-- erbij - 13 adv dagen 25 vakantie dagen bonus uitkering, euro 0,19 km vergoeding. pensioen, vergoeding van mijn kosten nevi mil opleiding, variable werktijden vanaf half 8 tot 9 uur binnenkomen dus voor de file weg en terug ben dan weer rond half 5 thuis. Wel weer 40 uur werken en een jaarcontract het is niet anders voor mij is het belangrijk dat er wat gaat gebeuren in mijn leventje. Het is nl wel in schiedam het bedrijf heet tempus is een onderdeel van eneco. Als ik terug kom van vakantie nog 1week werken en ma/didag en per 1 september beginnen.as vrijdag het contract tekenen.

En dat voor dit oude gebakkie van 50 jaar had dit dus echt niet verwacht dat ik nog in de markt lag !!!!!.

Maar nu over de vakantie...................... want dat komt er ook aan mijn hoofd loopt over. deze week ook stoer beloofd dat ik de krantjes van iris zou overnemen en nog 2 vakantiehuizen bij te houden van vriendinnen in zwaal ff post en plantjes en diertjes verzorgen jullie begrijpen het wel lig laat op mijn bedje met een vol hoofd.

Tickets zijn binnen, kadootjes gekocht, koffers van ma geleend en elke x komt er wat bij de berg meenemen. We vertrekken maandag vanaf brussel (leon brengt ons weg xxxx thks) 10 uur en komen jfk aan om 12.15 als het goed is staat de taxi klaar om ons naar het hotel te brengen hotel astor on the park met uitzicht op central park. daar blijven we tot 3 aug vlucht vanaf la guardia naar minneapolis en op 11 aug weer terug maar dan landen op washington dulles airport en op 18 aug 07.50 weer terug. maar geloof dat ik dit al in een vorig bericht had geschreven.

De familie kan ook niet wachten en hebben een druk programma voor ons gemaakt. gaan verschillende toeristische lokale atracties bezoeken maar ook washington dc en we slapen ook soms in een motels onderweg.

groetjes xxx

sandra

Gefeliciteerd Mar! Super zeg, dat is lekker vertrekken! Xxx

coby

heerlijk om zo op vakantie te gaan, wetend dat je als je weer thuis komt, het avontuur weer wacht :)

nog ff...en dan is het maandag..super..ik ben lichtelijk jaloers!

simone

Hi Mar, Michelle en Justin...ik hoop dat jullie een goede vlucht hebben gehad....Enjoy New York!!