1e dag
Hallo allemaal,
Onze 1ste dag new york zit er al weer op. Zondag op maandag niet veel geslapen onrustig en eindelijk om half 2 sliep ik maar toen ging de wekker om kwart over 3. Boterham gegeten en naar leon gereden die ons naar brussel bracht. Bij goedereede hadden we nog noodweer. Tijd over vliegveld brussel maar goed ook want justin zijn esta papieren klopte niet !!! toch zijn bureau halt wat bovenwater kwam nee hoor het nr klopte gewoon niet. gauw naar de 1e verdieping via internet een nieuwe aanvraag ingediend en weer naar de 2e voor het inchecken dat ging gelukkig goed. beetje rondgehangen en natuurlijk parfum gekocht.
Vliegtuig vertrok om half 11 we hebben een goede vlucht gehad geen turbelentie. We werden goed verwend door jet airlines, 2x eten veel drinken, zelfs een chocoladeijsje. Films gekeken maar ik kon niet slapen in het vliegtuig. Aan de kant van amerika ging alles goed en we waren zo door de douane heen. De taxi had ik al geregeld. Oud indies baasje sprak geen woord engels en reed als een slak pffff. Hotel ligt aan de zijkant van central park. OUd maar schoon. Spullen op de kamer gebracht en central park ingelopen wat groot en wat een mooi oud park.
uitzicht op de skyline van new york de nodige foto's jajaa yvonne had mijn camera bij me en gefilmd. Het is hier momenteel 28 gr en er staat een beetje wind maar koud is het zeker niet.
na zeker een dik 1 1/2 uur gelopen te hebben terug naar het hotel ff opgeknapt en een restaurant opgezocht lekkere kip gegeten met wafels en honingsaus jammie.
momenteel hier 20.00 uur maar wij gaan slapen.
het plan is om morgen naar winkelcentrum 21 - groundzero te gaan.
groetjes ben versleten ga lekker slapen x
Hey, wat snel het eerste verhaal, leuk! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Was ff spannend toen het nummer niet klopte van justin, maar gelukkig toch goed gekomen.Ik hoop dat jullie een geweldige tijd in amerika hebben met zijn drieetjes,waarschijnlijk de laatste vakantie als gezin want kids zullen hun eigen vakanties in gaan plannen in plaats van met mams mee.
Hey, goede Mar, camera bij je :), en je weet het, met snoer is lastig filmen :)
groetjes buurtjes
He wat leukie om jullie aankomst (en hilarische vertrek) nu al te kunnen lezen. Haha, jullie zullen moe zijn geweest. Maar geniet lekker, wij volgen jullie via het internet. Ben benieuwd later naar alle foto's.
Lots of positive jealousy and love !!!!
Prissie en de rest
Hoi,
Goed te horen dat jullie veilig beland zijn.
Geniet ervan!!!
we zijn blij dat alles goed gaat, zal telkens het verslag printen en aan ma geven, kan ze meelezen.
betr die limo, je moet dat laatste adres hebben wat in je sms staat, die hadden de meeste keuze!
x
je broertje
Fijn dat jullie een goede reis gehad hebben. Toch altijd spannend die plas over....Geniet ervan, lekker shoppen en de toerist uithangen YES YOU CAN!!!