new york new york never sleeps
onze 1st nacht in het hotel
we hebben een kleine kamer maar we hebben er genoeg aan, zelfs een bad. Michelle en Justin hebben goed geslapen. we waren om 20.00 uur naar bed gegaan. Ik werd om 2200 uur wakker en dacht dat ik al een nacht geslapen had toen weer om 0200 uur wakker en maar zitten internetten tot half 4 en toen viel ik weer in slaap tot 0700 uur. We hebben lekker ontbeten in een heel kleine zaakje met een gezellige man en natuurlijk zijn ze allemaal een x in holland geweest en adam. Daarna hebben we de metro gepakt (we wisten niet hoe het werkte maar de new yorkers zijn erg aardig als ze je met een kaart zien tobben ofhoe het bij de kaartjes van de metro werkt komen ze je helpen). Ground zero geweest wat indrukwekkend wat een gat. moest elke x denken wat je op tv zag al die stof. We zijn naar het memorial gelopen het museum zijn we niet ingegaan. Toen naar century 21 groot warenhuis met merkkleding in de sale maar dat viel vies tegen. Beetje rondgelopen battery park - hudsonriver. We moesten weg want ze zouden daar gaan filmen - french...... komt volgend jaar uit. Pier 17gelopen een winkelcentrum met uitzicht op de brookyn bridge / haven zelfs een grote kerstmiswinkel - gegeten met uitzicht op de haven. Verder gelopen naar west broadway metro gepakt naar 34th str/7ave een grote straat met allemaal winkels en via deze straten kwamen we op times square wat een belevenis was dat wat een billboards wat een mensen, wat een taxi's, wat een herrie. wat een licht ongelofelijk. Op times square staat een grote intertoys met een reuzerad in het midden. zelfs een grote dinasaurus die beweegt moet je kind zijn dan wordt je daar helemaal gek.
We zijn ook bij macy's binnengeweest en daar hebben we een starbuck genomen en een ervaring met de 1ste chagerijnige new yorker wat een b....tch was dat zeg. We ging om 0800 uur we kwamen 2200 uur weer binnen
justin heeft 2 pr schoenen gekocht / en michelle kon niet slagen voor nike airmax balen dus. ze heeft wel een spijkerbroek en t shirts gekocht en natuurlijk een t shirt met i love new york. en op times square een hotdog gegeten met zuurkool tja was leuk voor 1x
in het hotel aangekomen lekker in bad gelegen en slapen weer versleten. we genieten.
die hotdog met zuurkool......
en zo te lezen kom je met heel wat meer koffers terug ..
ja de pa en ma vam nr 7.
lezen jullie verhalen en kijken er naar uit.
indrukwekkend dat New york
ik was er 40 jaar geleden en droomde er van, jammer dat het nachtmerries waren want de subway snapten we niks van en hebben daar dus de meeste tijd in door gebracht. Maar aks ze nu vriendelijker zijn hebben jullie het goed naar jullie zin
Hou je taai
een tshirt met de tekst i love new york :) en wij maar zeggen toen we in amsterdam liepen, kijk nou ze hangen hier ook maar voor een paar euro :).
zo te lezen hebben jullie drukke dagen met heel veel kilometers lopen. Geniet volop van jullie tijd in de states
groetjes buuf