states.reismee.nl

brooklyn bridge - thaise massage - st paul - grand central station

We zijn vanochtend langzaam begonnenen hebben rustig gegeten en zijn langzaam afgezakt naar beneden richting brooklyn bridge. Het is gelukkig niet zo warm meer als van de week maar nog steeds rond de 25 gr.

we zijn met de metro naar Brooklyn bridge gegaan en via de brug teruggelopen heel mooie brug vast met stalen kabels heel knap gemaakt en een onwijs uitzicht op manhattan. We kwamen een hele rij met chinezen met kinderen tegen zij liepen voor een betere wereld voor de kinderen heel de brug was vol met chinezen ! de 1ste chinezen liepen ook met drakenmaskers -.Vanaf de brug loop je zo naar st. paul (ligt aan de achterkant van ground zero) in deze kerk zijn de mensen - vrijwilligers - brandweermannen - politieagent opgevangen. veel badges lagen op een stapel erg indrukwekkend foto's van mensen die zijn overleden - brieven van nabestaande - tekeningen van kinderen kreeg er een koude rilling van.de pastoor van deze kerk heeft heel veel gedaan maar ook nazorg verleend ieder jaar wordt er in deze kerk oom een herdenkingsdienst gehouden.

volgens het anwb boekje zou er in de 8 str. veel schoenenzaken zitten die hebben we gemist wat we wel hebben gevonden is een thaise massagesalon! Justin en ik naar binnen en we zijn voor 21 min. heerlijk gemasseerd en dat voor usd18/euro 15 wist niet dat die kleine vrouwtjes zo'n kracht in hun handen hadden. we wisten niet wat we konden verwachten dus jullie snappen de opmerkingen wel tussen ons. maar het was heerlijk. Voor michelle hoefde dat niet.

Ik wilde nog graag naar grand central station maar de jongens hadden het gehad. zij zijn alleen teruggegaan naar het hotel en ik ben nog doorgelopen en heb de metro genomen. Heel mooi oud gebouw met kroonluchters en een drukte van belang met reizende mensen. Teruggekomen in het hotel lekker gedouched en we zijn uit eten gegaan op aanrade van het hotel-de carpaccio was heerlijk het hoofdgerecht iets minder. snap nu wel dat die amerikanen bij macdonalds- domino - kfc gaan eten lekker cheap want voor een redelijk restaurant betaal je aardig wat daar heb je 2x/3x voor gegeten.

Op de straten kom je de vreemste personen tegen - zwervers genoeg klauwend in de vuilnisbak - verslaafde - alcoholiste - toen we zaten te eten kwam er een vrouw voorbij met een topje net onder haar bh met een buik pffffff en ze zag ons kijken ja schreeuwde ze i have a belly!!! Gisteren was er bij de metro een agent in burger met wel een badge om die een knul in de handboeien sloeg waarom weten we niet. onveilig hebben wij ons geen x gevoeld. er lopen zoveel toeristen hier. en wijken zoals queens, bronx harlem moet je gewoon niet opzoeken. we hebben nog hier en daar wat gekocht - heb nu ook een levi spijkerbroek - justin heeft een levi en wat t shirts gekocht michelle ook een spijkerbroek en een shirt voor javey. heb voor schoenen gekeken maar dat is palenwerk!! wat een vreemde schoenen vindt je hier we zijn nog wel een winkel in gegaan van jimmy choo wauw daar zou ik wel wat kunnen vinden maar helaas beetje boven budget.

voor jullie is het haast ochtend en wij gaan zo weer pitten morgen een nieuwe dag wordt waarschijnlijk een dagje central park op zondag schijnen er veel straatartiesten te zijn.

gr.

Prissie

Hallo luitjes,
Ik heb al vaker gehoord dat uit eten gaan, niet echt je van het is in Amerika en dat het vrij duur is.
Haha, jaaaa, volgens mij gekkies genoeg daar in de States.
Conchi is ook al een paar x daar geweest en ik vraag altijd of ze wilt zingen voor me op de Brooklyn Bridge. Ze had zulke prachtige foto's daarvan.
Dus net zo mooi als in de film dat Grand Central Station. Gaaf hoor. Haha, Yaël ziet ondertussen niet meer groen van jaloezie, maar ze was er zwart van geworden. En dan al die kleding die Jus en Mies kopen (helemaal haar ding natuurlijk ook). Haha, bij Jimmy Choo had ik Yaël niet meer uit de winkel gekregen!!
Nou geniet vandaag, lekkere rustige dag, lijkt me onwijs leuk in het Central Parc met al die muzikanten. Geweldig.
Brasaaaaaaaaaa

coby

hahahaa thaise massage..stelletje! wel lekker!
veel plezier...

Jacq

Hey eindelijk kunnen lezen, heb m'n mailbox opgeruimd en is iets sneller, jee zat minuten te wachten pff. Maar jullie hebben al veel gedaan zeg, wel vermoeiend zo te horen, maar ja je moet er wat voor over hebben haha. Het weer is ook goed gelukkig lekker hoor. Hele ervaring he! Ben je er eerst zo naar uit aan het kijken en dan zit je er gewoon. Nou veel plezier en ik blijf jullie volgen.
Doegie xxxxxx